Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți și-a prezentat șefii de promoție 2023.

Marți, 18 iulie, în cadrul ceremoniei de înmânare a diplomelor pentru absolvenții USARB au fost prezentați șefii de promoție 2023 – cei mai buni studenți și studente de la fiecare facultate.

Faceți cunoștință cu cei mai buni studenți și studente ale Universității de Stat „Alecu Russo” în anii de învățământ 2022-2023.

Tatiana Socur – Facultatea de Litere, specialitatea Limba și literature rusă și limba engleză.

“С вашей помощью мы узнали много нового, что будет использоваться нами на протяжении всей жизни. Вы стали нашими героями, за кем мы следуем и к кому обращаемся, когда нужна поддержка или наставление.”

Nicolae Zara –  Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului, specialitatea Business și administrare.

,,Această zi nu este doar o sărbătoare a succesului personal, ci și a efortului colectiv, a sprijinului familiei, prietenilor și a dascălilor. În aceste momente, î-mi amintesc cu recunoștință de toți cei care m-au încurajat, m-au susținut și m-au ghidat pe parcursul acestei călătorii academice.”

Riva Onea –  Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte, specialitatea Pedagogie în Învățământ primar și pedagogie preșcolară.

,, USARB este un adevărt templu al gândirii libere și creativității profesionale. Un pilon al acestui templu este Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte. Aduc sincere mulțumiri administrației facultății pentru răspunsurile la cele mai grele întrebări, pentru sprijinul în cele mai dificile clipe, pentru ghidarea zilnică a procesului de studii.”

Ana Moscaliuc – Facultatea de Drept și Științe Sociale, specialitatea Drept.

,,Am reușit, dragi absolvenți, să deschidem orizonturile unei noi cariere profesionale, să acumulăm un bagaj de cunoștințe bogat, pe care suntem datori să-l demonstrăm în calitate de tineri deținători ai Titlului de Licențiat în Drept. Doresc ca diploma de licență, pe care o vom primi cu toții, să vă lumineze cariera profesională, să o puneți în valoare și să o înnobilați cu aprecieri.

Absolvenții au primit felicitări și cadouri din partea invitaților la eveniment, a decanilor și profesorilor facultăților, și câte un certificat în valoare de 2000 de lei din partea sponsorului evenimentului B.C. Moldindconbank .

Aducem sincere mulţumiri băncii comerciale Moldindconbank, care tradiţional deja susţine Universitatea de Stat „Alecu Russo” în organizarea acestui eveniment important pentru universitate şi încurajează absolvenţii noştri să fie cei mai buni dintre cei buni.

Distribuie acest articol